Tidligere nyheder


Tidligere nyheder


20. oktober 2019


Efterårssæsonen er i fuld gang i Johansens Planteskole


På trods af de store mængder nedbør er efterårssæsonen godt i gang i Johansens Planteskole, og travlheden begynder for alvor at melde sig i vores to afdelinger, Skov & Landskab og Have & Anlæg.


Begge afdelinger leverer et fuldt plantesortimentet til både små, mellemstore og helt store projekter, og vi oplever en god efterspørgsel på planter.


Vi giver altid vores faglige råd med til dit konkrete projekt, så kontakt os gerne på tlf. 75 86 62 22 og få en snak om dit plantebehov.


11. oktober 2019


Vi søger en planteskolegartner til et spændende job


Stillingsopslaget er ikke længere aktivt.12. september 2019


Afskedsreception for Lasse Høilund - alle er velkomne!


Johansens Planteskole inviterer til afskedsreception for Lasse Høilund, der fratræder for at gå på pension efter mere end 40 års virke i planteskolen.

Receptionen finder sted på Johansens Planteskole i Børkop fredag den 27. september 2019 kl. 12:00 - 15:00, hvor alle er velkomne - også uden tilkendegivelse.

Du kan læse hele invitationen her.6. september 2019


Vi søger en planteskolegartner til et spændende job


Stillingsopslaget er ikke længere aktivt.6. september 2019


Tak for sidst på Have & Landskab i Slagelse


Tak til kunder, forretningsforbindelser og alle øvrige, der havde lejlighed til kigge forbi på vores to stande, henholdsvis i ”Parken” og på ”Torvet”, på dette års største fagudstilling i den grønne branche, Have & Landskab, der fandt sted i Slagelse i sidste uge.


Johansens Planteskole præsenterede på stand C026 ”Parken” et udpluk af vores fuldt dækkende plantesortiment til have- og anlægssektoren. Og som noget nyt kunne vi i år på stand D020 ”Torvet” præsentere vores nye brand, ”Eversgreen”. Under dette navn tilbyder vi unikke Bonsai-træer, som blandt andet indgår i konceptet Zenspot. Zenspot er et grønt uderum til ro og fordybelse, hvor Bonsai-træet er det bærende element.


På begge stande havde vi mange gode samtaler med jer, der besøgt os, om planter, og ikke mindst om jeres plantebehov i den kommende sæson, og vi glæder os til at følge op på disse dialoger i løbet af efteråret.
26. august 2019


Mød os på messen Have & Landskab i Slagelse


Vi arbejder lige nu på højtryk med de sidste forberedelser til vores deltagelse i Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche, Have & Landskab, onsdag, torsdag og fredag i denne uge i Slagelse.


Som altid sætter alle sejl til for at kunne invitere jer indenfor på en inspirerende messestand, hvor vi står klar til at præsentere jer for planter til have- og anlægssektoren. Det foregår på stand C026 ”Parken”.


Herudover møder I også Johansens Planteskole på stand D020 ”Torvet”, hvor vi præsenterer vores nye brand ”Eversgreen”.


Under dette navn tilbyder vi unikke Bonsai-træer, som blandt andet indgår i konceptet Zenspot. Zenspot er et grønt uderum til ro og fordybelse, hvor Bonsai-træet er det bærende element. Så kom forbi og besøg vores Zenhave og opleve selv, hvordan disse smukke, gamle japanske træer skaber ro midt i en stor fagmesse med mange mennesker og et højt aktivitetsniveau.


Vi møder med et stærkt team bestående af Lasse Høilund, Michael Mieth og Steen Jørgensen – og selvfølgelig også vores nye afdelingschef, Kaj Evers. Vi glæder os alle fire til at møde jer til en dialog om jeres behov og ønsker til planter og om, hvordan vi som en værdiskabende leverandør og samarbejdspartner kan være med til at sikre, at jeres projekter bliver en succes.16. august 2019


Tak for alle besøgene på stand 80 på Langesø-messen 


Tak til alle kunder, samarbejdspartnere og øvrige interesserede, der i år besøgte Johansens Planteskoles stand på Langesø-messen torsdag den 15. august. Langesø-messen, samler flere end 3.000 fagfolk inden for juletræer og pyntegrønt fra ind- og udland. 


Vi stillede med et stærkt team, der havde mange gode dialoger om planter - og om, hvordan vi som en værdiskabende samarbejdspartner kan være med til at sikre, at vores kunders juletræsproduktion bliver en succes. 


På standen bød vi også på en velsmagende grillepølse fra det lokale Børkop-firma, Ladegaard Duroc, der opdrætter renracede Duroc friluftsgrise af høj kvalitet - et tiltag, der udelukkende fik ros og anerkendelse med på vejen fra de mange, der valgte at kombinere deres besøg på vores stand med noget godt at styrke sig på.


Vi ser frem til den fortsatte dialog om planter i den kommende efterårssæson.Johansens Planteskole ApS

Damhusvej 103 • DK-7080 Børkop

Tlf. +45 75 86 62 22


CVR 28848609


Udelukkende salg til erhvervskunder