Eversgreen

Helt igennem unikke japanske træer

 

Eversgreen tilbyder enestående  japanske træer
med individuelle karakter og udtryk.


Der er ikke to træer, der er ens! De er dyrket, passet og plejet igennem mange år, og de ældste træer er op til 100 år gamle. Og med en enkelt og korrekt beskæring er disse træer blevet formet gennem stolte traditioner


Eversgreen_Bonsai3
Eversgreen_Bonsai1
Ilex crennata Kimne
Pinus pentaphylla
Eversgreen_Bonsai2

Pinus pentaphylla

Hvidfyr eller Penselfyr, har bløde og blålige nåle.

Er langsomt voksende og særdeles foretrukket træ til skulpturel bonsai træ i haven. Foretrækker almindeligt godt sandmuldet have jord men kan også klare andre typer jord. Trimmet i utroligt flot design. Smuk og særdeles karakteristisk træ til haver og parker. Fortrækker solrig plads men tåler også skygge. Fuld hårdfør men udvikler sig selvfølgelig bedst i et lidt lukket miljø.

Ikke for vådt men aldrig udtørring.

Ilex crennata ‘Kimne’

Kendt som Sky Træet eller Cloud Tree da dens klippede
grønne puder kan minde om skyer der hænger i luften. Formen kan være som Pergode. Det er en meget langsomt voksende stedse-grøn plante med mørkegrønt løv. Disse er trimmet og beskåret med både to stammer og med enkelt stamme. Hårdfør mod vinter. Ynder almindeligt godt sandmuldet have jord og gerne lidt læ plus sol men kan sagtens placeres i halvskygge. Ikke for vådt men aldrig udtørring. elegant træ som vil gøre sig godt i enhver have.

Zenspots i forjagede byer

 

»I nærheden af parker og midt i de forjagede byer eller måske ved sygehuse eller psykiatriske hospitaler kunne man udvælge steder, hvor man lod sådan et spirituelt træ stå og måske anlagde rislende vand og omkransede det af høje hække eller hegn. Så kunne folk gå ind til træet og tage et pusterum. Det behøver ikke være stort, måske bare 5 gange 5 meter. Det ville være et naturrum med en speciel rolig og afstressende energi«.