Planter til have og anlæg
– for erhvervskunder

Velkommen til vores afdeling Have & Anlæg

Vi har specialiseret os i at levere kvalitetsplanter til professionelle til have- og anlægsprojekter. Vores kunder tæller blandt andre anlægsgartnere, entreprenører, kirkegårde og kommuner.

Vi tilbyder kompetent rådgivning og et fuldt dækkende sortiment. Det gør det enkelt, effektivt og tidsbesparende for dig som erhvervskunde, når du skal disponere planter til dine projekter.

Vores beliggenhed nærmest midt i Danmark giver os de bedste muligheder for at servicere og levere til vores kunder. Hurtigt, præcist og fleksibelt.

Plantekatalog til erhverv

I vores online plantekatalog kan du finde inspiration til valg af planter til dine projekter, og du har altid en opdateret oversigt over vores sortiment.

Plantekataloget kan du også bruge, når du står ude hos dine kunder og skal rådgive og vejlede dem. De planter, I bliver enige om, kan du gemme i en planteliste i kataloget, som du så kan sende til din kunde som opfølgning.

Du kan naturligvis også sende din planteliste til Johansens Planteskole som en forespørgsel, hvorefter vi sender et tilbud til dig.

Kontakt os allerede i dag og få et login, så du hurtigt og nemt kan bestille planter online.

 

Gå til Plantekatalog     Kontakt os om plantekatalog

Bliv inspireret af vores spændende løsninger

Nedenståed galleri er fra Moesgaard Ny Museum i Aarhus. Her har Johansens Planteskoles leveret allétræer til det flotte område.

Projektet er udført af DanJord.

Klik for flere referencer

 

 

 

Klar til en plantedialog

Du er velkommen til at kontakte os, når du har brug for inspiration, sparring eller rådgivning i forbindelse med din næste opgave eller dit kommende projekt. Vi sidder klar ved telefonerne og er altid interesseret i en snak om planter.

Kontakt os

Skriv til os

Ring til os