Have & AnlægPlanter til erhverv til

have og anlæg

 

Velkommen til vores afdeling Have & Anlæg!


Vi har specialiseret os i at levere kvalitetsplanter til professionelle til have- og anlægsprojekter. Vores kunder tæller blandt andre anlægsgartnere, entreprenører, kirkegårde og kommuner.


Vi tilbyder kompetent rådgivning og et fuldt dækkende sortiment. Det gør det enkelt, effektivt og tidsbesparende for dig som erhvervskunde, når du skal disponere planter til dine projekter. 


Vores beliggenhed nærmest midt i Danmark giver os de bedste muligheder for at servicere og levere til vores kunder - både hurtigt, præcist og fleksibelt.

Under navnet Eversgreen tilbyder Johansens Planteskole unikke Bonsai-træer med individuelle, karakteristiske udtryk. De ældste træer er op til 100 år gamle. 


Bonsai-træet udstråler fred, ro og tid til eftertænksomhed, og det kan bruges til at skabe naturlige åndehuller i en travl hverdag, hvor vi har behov for at lade op og reflektere.


Læs mere om Bonsai som meditationstræ og om Zenspot, som er et grønt uderum skabt omkring Bonsai-træet, der giver mennesker trivsel og velvære, på siden Eversgreen herunder.

Online katalog til erhverv

 

I vores online plantekatalog kan du finde inspiration til valg af planter til dine projekter, og du har altid en opdateret oversigt over hele vores sortiment til rådighed.


Online kataloget kan du også bruge, når du står ude hos dine kunder og skal rådgive og vejlede dem.


Som erhvervskunde hos Johansens Planteskole kan du få et login, så du kan bestille planter online.


Kontakt os venligst, hvis du ønsker login. ipad1
ipad2
ipad3

Bliv inspireret af vores spændende løsninger

 

Nedenståed galleri er fra Moesgaard Ny Museum i Aarhus. Her har Johansens Planteskoles leveret allétræer til det flotte område. 


Projektet er udført af DanJord.

Case_Moesgaard_1
Case_Moesgaard_2
Case_Moesgaard_3
Case_Moesgaard_4

Klar til en plantedialog

 

Kontakt og gerne, når du har brug for inspiration, sparring eller rådgivning i forbindelse med dit næste projekt. Vi er altid klar til en snak om planter.