Om os

Johansens Planteskole er specialister i planter til professionelle. Med afsæt i en solid erfaring, og et stort engagement, rådgiver og sparrer vi med dig og medvirker til, at du som erhvervskunde lykkes med dit projekt.

Planteskolen er specialiseret inden for tre primære forretningsområder, produktion samt salg til kunder i henholdsvis skov- og landskabssegmentet, herunder juletræer og pyntegrønt, og til kunder i have- og anlægssegmentet.

Johansens Planteskole blev grundlagt i 1937 som en lille, lokal planteskole. I dag er virksomheden en af landets førende planteskoler, der ud over salg i Danmark også har en betydelig eksport til flere europæiske lande.

Johansens Planteskole er ejet af Peter Ladegaard Jensen, der overtog virksomheden i 1990. Sammen med dygtige medarbejdere har han udviklet planteskolen til den moderne virksomhed, den er i dag.

Virksomheden beskæftiger cirka 25 faste medarbejdere, og i højsæsonen er der op til 50 medarbejdere.

Planteskolen har egenproduktion på cirka 115 ha i Børkop og 6.700 m2 tilhørende produktionsbygninger. Johansens Planteskole samarbejder med få udvalgte og dygtige leverandører i ind- og udland og leverer kvalitetssikrede planter til stort set alle formål.

Med en beliggenhed midt i Danmark er vi i stand til at yde vores kunder en hurtig, præcis og fleksibel service og levering.

Mission, vision og værdier

 

Vision

Med rødder i viden stræber vi efter at være den foretrukne planteleverandør til kunder i det professionelle segment i den grønne branche, der ønsker at indgå i et gensidigt og værdiskabende samarbejde.

Vi vil kontinuerligt arbejde på at blive opfattet som ordentlige, ansvarlige og troværdige i alle sammenhænge, og vores medarbejdere skal opleve os som en attraktiv arbejdsplads.

Johansens Planteskole vil være en innovativ, samfundsmæssig ansvarlig og økonomisk sund virksomhed.

Mission

Med afsæt i vores store faglige viden vejleder vi vores kunder om brugen af planter. Vi leverer planter til rette tid, på rette sted og i rette tekniske og genetiske kvalitet.

Vi har fokus på miljøet, og vores planter indgår i bæredygtige projekter, der medvirker til at opretholde og udvikle enhver type beplantning, både bynært og i det åbne landskab.

Vi er nysgerrige og nyskabende, og vi udfordrer gerne det eksisterende. Vi arbejder som et team og giver plads til den enkelte i et attraktivt arbejdsmiljø præget af læring og udvikling.

Værdier

Vores værdisæt kendetegner Johansens Planteskole som arbejdsplads og måden vi driver virksomhed på:

”Sammen vil vi mere” – med afsæt i værdierne

• Faglighed
• Ansvarlighed
• Ordentlighed
• Troværdighed

Kvalitet

Teknisk og genetisk kvalitet
Hos Johansens Planteskole arbejder vi intenst på at sikre vore kunder planter af høj kvaliltet – både genetisk og teknisk. Vores egenproduktion råder over et moderne produktionsapparat og fagligt kompetente og dybt engagerede medarbejdere. Vi har igennem mange år opbygget stærke relationer i branchen, både i forhold til leverandører af frø og planter, og i forhold til vores kunder. Vi har adgang til de bedst afprøvede frøkilder i Danmark, og arbejder løbende med genetisk optimering af vores planter.

Global G.A.P.
Johansens Planteskole er Global G.A.P.-certificeret. Som kunde er det din dokumenterede sikkerhed for, at vores planter er produceret efter et miljømæssigt og etisk regelsæt, som ligger ud over den gældende danske lovgivning.

Vores Global G.A.P.-certificeringsnummer er GGN no. 4050373084844.

Skriv til os

Ring til os