Job


Vores arbejdsplads


Johansens Planteskole er en arbejdsplads præget af stor faglighed hos alle medarbejdere inden for hvert deres arbejdsområde. Med afsæt i vores faglighed rådgiver og vejleder vi vores kunder om planter, så de får den bedste løsning til deres planteprojekt.


Det kalder vi ”Med rødder i viden”.


Vi er samtidig en uformel arbejdsplads, hvor der er plads til den enkelte, albuerum og højt til loftet!


Hos Johansens Planteskole udfordrer vi gerne det etablerede og er åbne over for nye idéer og muligheder i bestræbelserne på hele tiden at finde de bedste løsninger. Og selvom det går stærkt i hverdagen, har vi en munter tone, let til smil og har altid tid til at hjælpe hinanden med at løse opgaverne. Vi siger tingene lige ud, og det forventer vi også af dig.


Du kan se vores ledige stillinger nederst på denne side. 

Ledige stillinger

Vi har lige nu ingen ledige stillinger.


Uopfordrede ansøgninger


Vi er altid på udkig efter passionerede og kompetente medarbejdere, der kan gøre en forskel.


Har vi ikke en ledig stilling, der matcher dine kompetencer, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvor du kort beskriver, hvorfor du er interesseret i at arbejde hos Johansens Planteskole.


Du sender din ansøgning pr. mail til jp@jhps.dk


I linket til højre kan du læse vores retningslinjer for behandling af persondata for jobansøgere.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Elever


Hos Johansens Planteskole gør vi en stor indsats for at medvirke til uddannelsen af nye planteskolegartnere. Vi har derfor altid en eller flere elever tilknyttet planteskolen.


Klik på videoen til øverst til venstre, hvor du kan høre planteskolens indehaver, Peter Ladegaard Jensen, fortælle om både muligheder og forventninger i planteskolens samarbejde med elever.


I videoen nederst til venstre kan du se mere om gartneruddannelsen på Jordbrugets Uddannelsescenter.


Har du lyst til en karriere i den grønne branche, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne for en elevplads i Johansens Planteskole.