Job


Vores arbejdsplads


Johansens Planteskole er en arbejdsplads præget af stor faglighed hos alle medarbejdere inden for hvert deres arbejdsområde. Med afsæt i vores faglighed rådgiver og vejleder vi vores kunder om planter, så de får den bedste løsning til deres planteprojekt.


Det kalder vi ”Med rødder i viden”.


Vi er samtidig en uformel arbejdsplads, hvor der er plads til den enkelte, albuerum og højt til loftet!


Hos Johansens Planteskole udfordrer vi gerne det etablerede og er åbne over for nye idéer og muligheder i bestræbelserne på hele tiden at finde de bedste løsninger. Og selvom det går stærkt i hverdagen, har vi en munter tone, let til smil og har altid tid til at hjælpe hinanden med at løse opgaverne. Vi siger tingene lige ud, og det forventer vi også af dig.


Du kan se vores ledige stillinger nederst på denne side. 

Elever


Hos Johansens Planteskole gør vi en stor indsats for at medvirke til uddannelsen af nye planteskolegartnere. Vi har derfor altid en eller flere elever tilknyttet planteskolen.


Klik på videoen til øverst til venstre, hvor du kan høre planteskolens indehaver, Peter Ladegaard Jensen, fortælle om både muligheder og forventninger i planteskolens samarbejde med elever.


I videoen nederst til venstre kan du se mere om gartneruddannelsen på Jordbrugets Uddannelsescenter.


Har du lyst til en karriere i den grønne branche, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne for en elevplads i Johansens Planteskole.

Ledige stillingerSælgere til Have & Anlæg i Johansens Planteskole


Vi søger to dygtige sælgere med grøn baggrund til at servicere og være sparringspartner for vores kunde, der er professionelle aktører inden for have-, anlægs- og landsskabssektoren. Du drives af at lukke en ordre, som skaber værdi for både kunden og for Johansens Planteskole - og du har en naturlig interesse for og viden om planter og den grønne branche. IT er et naturligt redskab for dig i din hverdag, og du begår dig fint på engelsk - og også gerne på tysk. Der er rig mulighed for at sætte sit præg på jobbet, ligesom der er mulighed for både personlig og faglig udvikling.


Du kan læse den fulde stillingsbeskrivelse her.


Er stillingen noget for dig, vil vi glæde os til at høre fra dig.


Uopfordrede ansøgninger


Vi er altid på udkig efter passionerede og kompetente medarbejdere, der kan gøre en forskel. Har vi ikke en ledig stilling, der matcher dine kompetencer, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvor du kort beskriver, hvorfor du er interesseret i at arbejde hos Johansens Planteskole. Du sender din ansøgning pr. mail til jp@jhps.dk


I linket til højre kan du læse vores retningslinjer for behandling af persondata for jobansøgere.


Vi glæder os til at høre fra dig.


Praktisk info


Arbejdssted            Johansens Planteskole   

                                  Damhusvej 103, 7080 Børkop


Startdato                 Hurtigst muligt


Ansøgningsfrist     Vi behandler ansøgningerne                                              løbende


Ansøgning                Sendes til jp@jhps.dk      

Johansens Planteskole ApS

Damhusvej 103 • DK-7080 Børkop

Tlf. +45 75 86 62 22


CVR 28848609


Udelukkende salg til erhvervskunder